„Auksinių gaublių“ ceremonijos damų stilius: kuri garsenybė atrodė geriausiai?

Kino mylėtojai Jungtinėse Amerikos Valstijose vykusių „Auksinių gaublių“ apdovanojimų laukė ne tik todėl, kad sužinotų, kokie filmai bus pripažinti geriausiais ir kokių aktorių talentas bus įvertintas auksinėmis statulėlėmis, bet ir tam, kad galėtų pasižiūrėti į dailiosios lyties atstovių sukneles.

Iš kairės: aktorė J. Alba, aktorė E. Longoria ir modelis H. Klum.<br>AP
Iš kairės: aktorė J. Alba, aktorė E. Longoria ir modelis H. Klum.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2013, 10:55 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:00 PM

Moterys šiam įvykiui ruošėsi iš peties ir prie veidrodžių praleido ne vieną valandą. Pasirodyti ant raudonojo kilimo neskoningai apsivilkus ir netinkamai pasidažius – didžiausia gėda.

Garsios aktorės, ir ne tik tos, kurios buvo nominuotos „Auksiniams gaubliams“, sukneles ceremonijai derino gerokai prieš jos pradžią. Buvo aptariamos visos smulkmenos: nuo batelių iki auskarų. Kruopščiai parenkamas makiažas ir šukuosena.

Stilistai pastebi, kad šiais metais įžymybės dažniausiai rinkosi pastelinių spalvų ilgas vakarines sukneles: rausvas, melsvas, rožines, kremines ir baltas. Tokių atspalvių sukneles per ceremoniją vilkėjo Megan Fox, Hayden Panettiere, Amy Adams, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Isla Fisher, Jessica Chastain.

Kontrastas šioms damoms buvo aktorės Eva Longoria, Rachel Weisz, Nicole Kidman, Rosie Huntington-Whiteley, Helen Mirren, Sofia Vergara ir Selma Hayek – jos rinkosi juodos spalvos žemę siekiančias sukneles.

Raudonos spalvos prabangios suknelės išryškino aktorių Naomi Watts, Jennifer Garner ir Marion Cotillard tobulas figūras. Mėlynos spalvos apdarai puikiai tiko realybės šou žvaigždei Nicole Richie, aktorėms Rosario Dawson, Glenn Close ir Sally Field.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti ir įvertinti raudonojo kilimo garsenybių sukneles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.