Namo mėnesio nuoma - kone 400 tūkstančių litų

Ieškantys prabangaus būsto vasarai ir turintys pakankamai pinigų gali išsinuomoti amerikiečių kino režisieriaus ir prodiuserio, „Oskaro“ laureato Steveno Spielbergo namą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 2:25 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:24 PM

Malibu pakrantėje (Kalifornija, JAV) stovinčio namo su visais baldais nuomos kaina – 150 tūkst. JAV dolerių (apie 374 670 Lt) per mėnesį. S.Spielbergas su žmona Kate Capshow namą pasiryžę išnuomoti visiems, kas tik gali sumokėti už nuomą grynais.

S.Spielbergo namas stovi ant dviejų sklypų, kurių dalį sudaro ir paplūdimys.

Išnuomojame name yra 7 miegamieji ir 9 vonios kambariai. Greta namo prijungtas dviejų miegamųjų svečių namelis. Viduje yra kiemas, kuriame įrengtas baseinas ir SPA.

Pro antrame aukšte esančius šeimininkų apartamentus atsiveria vaizdas į vandenyną. Name taip pat yra privati biblioteka ir masažo kambarys, kurio langai nukreipti į vandenyną.

Svarbiausia, žinoma, yra tai, kad name įrengtas aukščiausios kokybės kino teatras – tai, ko ir galima tikėtis iš S.Spielbergo.

Šį namą S.Spielbergas nuomoja nebe pirmąsyk. Jis yra labai populiarus tarp įžymybių. Pavyzdžiui, visam mėnesiui namą buvo išsinuomojęs futbolininkas Davidas Beckhamas.

Daugiau apie namus - "Facebook"!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.